Searching flat tips for students

 • Lakást keres? (az újonc a városba és egy drága hotelben marad)
 • Looking for a better flat? (you desire a better flat with lots of money which you pay every month, why don’t you get a better flat?)
 • Biztos vagy benne, hogy a bérlőnek megfelelő bérleti díjat fizet? nem több, mint máskor?
 • Szeretnél Szegeden vagy Magyarországon ingatlant vásárolni vagy bérelni?

With us,

Finding your next apartment home doesn’t have to be stressful.

A Szegedi Tudományegyetem a belvárosban, a Tisza folyó mentén található. Az egyetem közelében lévő lakások drágábbak. A belváros tele van történelmi régi épületekkel. A legtöbbjük kívülről és / vagy belülről megújult. Az elmúlt tíz évben számos új épület épült Szegeden. Ha messze van a belvárostól, olcsóbb, újabb és enyhébb lakások találhatók. Természetesen fontos tudni, hogy mi a legfontosabb dolog az Ön számára!

We can supply you with a very competitive quote and a guarantee that our service will be done to the highest possible standards. We can help you to find the best flat in the center or anywhere you like with the best price, in a very short time. Our translators and lawyers will be with you during your stay in Hungary at any legal cause which you need us. You can even have our legal service or rent a flat when you are out of Hungary. We will be at the airport to take you to your new home here. you won’t need a hotel

Választhat kedvenc lakásait honlapunkról, és írja le az ingatlan azonosítót, és személyesen meglátogassa irodánkat. Vagy akár üzenetet is küldhet az internetről, és találkozhat velünk, hogy személyesen megnézhesse őket.

Segítünk Önnek abban, hogy a megfelelő igényt kielégítse.

Az irodánkban írjuk le a bérleti szerződést, amelyhez kérjük, vigye magával személyes azonosítóját. A legtöbb tulajdonos 2 hónapos díjat számol fel biztonsági letétként és a bérleti díj 1. hónapját a szerződés aláírásakor. (Abban az esetben, ha nem okozott kárt a lakásban, és az összes kibocsátási számláját a távozáskor kifizette, vissza kell fizetnie a letétet.) A bérleti díjat minden hónapban előre kell fizetnie a bérleti díj elején. hónap. Ezenkívül számolnia kell az általános költségekkel (közös költség, villany, víz és fűtés), amelyet minden hónap után kell fizetni, amikor a tulajdonosok megkapják a számlákat a szállítótól. E költségek közül a fűtési számla a leginkább változó, 15-30.000 Ft / hónap, a fűtési rendszertől és a lakás méretétől függően.

Szolgáltatásaink Önnek ingyenesek. Beszéljük a nyelvet. Segítünk Önnek a lakáskeresés folyamatában, gondoskodni a szerződés két nyelven történő írásáról, összhangban az egyetem és a bevándorlási hivatal megfogalmazási követelményeivel. Természetesen bemutatjuk Önt a lakás tulajdonosainak, és ha bármilyen kérdése van később, akkor az lesz az, akihez kapcsolatba kell lépnie.
Örömmel várjuk Önt Szegeden hamarosan, és segít Önnek abban, hogy az Ön lakása keresésében segítse az Ön tartózkodását.

 • Állítsa be a bérleti feltételeket
 • Lépjen kapcsolatba velünk
 • Ismerje meg nekik: A területet szeretné élni, a szükséges hálószobák számát, a padlót, a modern épületet vagy egy régebbiet, a fűtési rendszer típusát és a pénztárat.
 • Válasszon a lehetséges tulajdonságok listájából
 • Segítünk Önnek keresni adatbázisunkban a potenciális tulajdonságokat, hogy kiválasszuk a megfelelőt az Ön számára.
 • Keresse fel a kiválasztott ingatlant
 • Elkísérjük Önt, hogy megtekinthesse a listán szereplő összes tulajdonságot. Segítünk az út minden lépésében.
 • Ajánlat készítése
 • Ha csak a megfelelő tulajdont találjuk, továbbítjuk az ajánlatát a tulajdonosnak.
 • A lízing futamidejének tárgyalása
 • Együttműködve velünk és a tulajdonosával - vagy a tulajdonos ügynökkel - a végső részleteket mindenki elégedettségére ki lehet dolgozni.
 • A tulajdonosokkal együttműködő irodáinkban a korábban tárgyalt feltételek alapján írjuk le a bérleti szerződést. Ez a szolgáltatás díjmentes a bérlők számára.
 • A bérleti szerződés aláírása
 • A kulcsok beszerzése és bejutás
 • A szerződés aláírásakor a tulajdonos és a bérlő megállapodhat a lakás átadásának napján és időpontjában.
 

Azt javasoljuk, hogy valahol a legmagasabb százalékban mindezen tényezők, és mi mindent megteszünk, hogy megtalálják a legjobb lakást az Ön számára a legrövidebb idő alatt. Ha közli velünk érkezésének idejét, akkor sem kell a szállodában maradnia. Fordítóink és jogászaink támogatják Önt a lakásban való tartózkodás utolsó napjáig (24/7). Minden lakásunk teljesen berendezett, és internet és kábeltévé csatlakozik. (a lakások egy része műholdvevővel rendelkezik). Célunk a bérlők bármely kategóriájának bérlése (Szegeden, a bérlők többnyire hallgatók). A lízingszerződéseket a jogi osztályunk készítette el, egy szakértő ingatlanügyvédi szolgáltatás igénybevételével. A lízing általában forintban vagy euróban történik. A legtöbb bérleti szerződés Szegeden legalább egy évig tart. A szerződések évtől évig határozatlan időre szólnak. A bérleti szerződésünk megköveteli, hogy a bérlő letétbe helyezze a bérleti díj legalább 1-2 hónapos letétét, és ha a bérleti szerződés lemondott arról, hogy a bérlő visszaadja az ingatlant abban a feltétellel, amikor az első volt.

A bútorozott apartmanok árai:

Egy stúdió lakás 40.000-70.000 Ft / hó,

Nappali + 1 hálószobás lakás 50-100.000 Ft / hónap

Nappali + 2 hálószobás lakás 70.000-250.000 Ft / hó

A legtöbb lakás bútorozott, és néhányuk teljesen felszerelt. A legtöbb lakás tulajdonos 2 hónapos díjat kér, mint biztonsági letétet és a bérleti díj 1. hónapját a szerződés aláírásakor. (Abban az esetben, ha nem okozott kárt a lakásban, és a távozáskor fizetett minden közüzemi számlát, a bérleti időszak végén visszafizetni fogja.) A bérleti díjat előre meg kell fizetnie minden hónapra általában a hónap elején. Ezenkívül az általános költségekkel, villanyárammal, vízzel és fűtéssel kapcsolatos általános költségekkel kell számolni, a legtöbb esetben minden hónap után, amikor a tulajdonosok megkapják a számlákat a szállítótól.

A közös költség 5-15.000 Ft / hó között van, amely magában foglalja az épület és a szemét karbantartását és tisztítását is. A víz és a villamos energia költsége annyi, mint amennyit használ, ezek a költségek általában kb. 5.000- 10.000 Ft / hónap. Ezen költségek mellett a fűtési számla a leginkább változó fűtési számla, téli időszakban a fűtési rendszer és a lakás méretétől függően 5 000-30 000 Ft / hó között mozog. Az apartmanok többségében kábeltévé és internetkapcsolat van, azonban saját szerződést kell kötnie a szolgáltatáshoz. Költsége kb. 3.000-10.000 Ft / hónap.

Kétféle bérleti szerződés létezik. Határozott és határozatlan. Ha a szerződés határozatlan idejű, a bérletet nem kell megújítani. Ha a szerződés határozott időre szól, akkor értesítenie kell a tulajdort 30 nappal a lízing lejárta előtt a szándékot a határidő meghosszabbítására.

Miután a kijelentkezés megtörtént, az ingatlant megtisztították kielégítő standardra, a letétet visszaadják Önnek, kevesebb levonást, mint a fizetés nélküli bérbeadás, a bérlet vagy a lakás károsodása.

A bérlő köteles a bérleti díjat a szerződés végéig fizetni (általában egy minimális időtartamot is tartalmaz). Ha bármilyen okból a bérlőnek ki kell mennie korán, a letét a tulajdonosnál marad.

Mielőtt az egyetemi hallgatóként megkezdené a tapasztalatait, a bevándorlási hivatalnál néhány hivatalos álláshellyel kell foglalkoznia.
Az EU-országokból és az EGT-országokból érkező hallgatók az érkezésüket követő 15 napon belül kötelesek bejelenteni címüket.

Az EU-tól vagy az EGT-től származó hallgatóknak szükségük van a következőkre:

 • Iskolai bizonyítvány,
 • Magyar bankszámla,
 • A bérleti szerződés,
 • Egészségbiztosítás,
 • A postai bélyegzőknél megvásárolható ügyleti díjak,
 • Két útlevél méretű fénykép,
 • Jelentkezési lap,
 • Útlevél

Non-EU Students have to arrive with a “D5” student visa which is valid for 365 days. In this case, you have to declare your address to the Police within 15 days after your arrival. You also need certificates proving that you are able to cover your expenses in Hungary. You need Bank certificate showing you have enough (for your cost of living) on your account.  You need a declaration of address signed by the owner of the flat, a document proving that your landlord is the owner of the flat(Friss hiteles tulajdoni lap).

We will help me to get paperwork ready for you. You are responsible to submit your visa request to immigration services in time, however, we advise you as to what papers you will need. We will make sure the owners sign all required documents.

A lakás bérlésével kapcsolatos szolgáltatásunk két nyelven írható

DÍJMENTES 

Compare listings

Összehasonlítás
hu_HU