Welcome to Arian Property's web site

Our 22 years’ experience will not waste your time.

Cégünket 1998-ban alapítottuk 1998 and we have been selling, letting and managing properties in Szeged, the central city of South Hungary for 22 years. In fact, we have been active here since the property market was first liberalized. Over the last 22 years, több mint 1000 központi kereskedelmi és raktározási tevékenységet engedtünk. Szegedi lakóingatlanok, valamint több száz iroda1998 szeptemberétől cégünk jó hírnévre tett szert a vevők és az eladók, a földesurak és a bérlők között, mivel az a célunk, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük, és folyamatosan szem előtt tartjuk a régió sajátos helyzetét és sajátosságait. Ezt a hírnevet folyamatos fejlesztésekkel kívánjuk fejleszteni. Szakértelem, gyors, megfelelő és megbízható munka a jelen és a jövő ügyfeleinek megelégedésére szolgál. Az értékesítés és bérbeadás mellett a boltok teljes átalakítása is szolgálataink közé tartozik, így az arianiai ingatlan kiemelkedő szerepet tölt be a szegedi ingatlanforgalomban. Tehát, ha vásárolni vagy bérelni egy lakás, garázs, iroda, ház, gazdaság vagy építési telek, mi a lehető leghamarabb megtaláljuk a keresletedet a lehető leghamarabb. Ha eladni akar vagy hagyja ki a tulajdonát. A legjobb szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek. Ha akarod újradekorálására az Ön tulajdonában jó áron és kiváló minőségű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Általában új lakóépületeket értékesítünk építés alatt, vagy kézi tulajdonban lévő kulcsot. A legjobb ingatlanokat kínáljuk Szegeden és Magyarországon a vásárlásra vagy bérbeadásra. Ingatlanügynöki tevékenységünk alapja a számítógépes adatbázis, amely naprakész információkkal szolgál a regisztrált ingatlanokról, amely lehetőséget nyújt ügyfeleinek arra, hogy a lehető legjobban fogadják igényeiket. Büszkék vagyunk arra a hasznos és támogató munkájukra, amellyel az ügyfelek a szerződések aláírása után is állunk. Az "Arian" név szinonimája az ingatlanügylet szakértőjének és megbízhatóságának. Ügyfeleink növekvő száma bizonyítja, hogy mottónk, "a mi termékünk az Ön nyeresége". Nem csak egy kifejezés, mindent megteszünk annak érdekében, hogy igaz legyen. Míg számos ingatlancég csak tanácsadást nyújt befektetési ingatlanvásárlással Magyarországon, egyike azon kevésnek, akik kizárólag ingatlanok kezelésére és bérbeadására specializálódnak azoknak a tulajdonosoknak, akiknek már vannak ingatlan érdekei. Szegeden a bérleti piac rendkívül versenyképes. Az elmúlt öt-tíz évben számos befektető vásárolt ingatlant, azzal a céllal, hogy hasznot húzzon az értékek konvergenciájából, miután Magyarország csatlakozott az EU-hoz. Ennek eredményeképpen a piac legtöbb területén jelentős mennyiségű kínálat áll rendelkezésre, különösen a másodlagos ingatlanok, az új építésű irodák és a rossz minőségű standard felújított lakások területén. Annak érdekében, hogy a tulajdonságok ebben a rendkívül versenyképes piaci kapcsolatokban és tapasztalatokban elengedhetetlenek legyenek. Mindkettőnk van.    

Miért válasszon minket? 

Ügyfeleink mondták rólunk

Az Iroda munkájával tökéletesen meg vagyok elégedve. Ez az iroda dolgozik, hajtja az üzletet, és elvégzi a munkát. - Máshol csak üldögélnek az asztalnál! Ajánlom mindenkinek!!
by Dr. H. Andrea
Szeged, Lakás tulajdonos
Nemcsak egy címlistát nyomtak a kezembe, hanem a kért feltételeknek megfelelő lakásokról fényképes tájékoztatót kaptam. A kiválasztott címekre pedig személyesen kísértek el.
by K. Róbert
Szeged, Bérlő
When I came to Szeged, I did not know anywhere. They helped me to find flat,... It was great help!
by Fidan D., İzmir, Törökország 2016
ERASMUS student at University of Szeged, SZTE-GTK, İzmir University of Economics
Még Szegedre érkezésem után segítettél nekem kiválasztani a legjobb lakást Szegeden. Köszönök mindent.
by Abdullah B., Rijád, Szaúd-Arábia 2010
Medical student at University of Szeged, sZTE-AOK
Sokat segített nekem, bár nem ismerjük egymást! Nem tudom kifejezni, milyen hálás vagyok most! Ön nagyon szép!
by Katerina I., Athén, Görögország 2005
Dentistry student at University of Szeged, SZTE-FOK
A válság ellenére villámgyorsan sikerült segítségükkel kiadni az ingatlanunkat. Kedvesek, maximálisan emberek. Talán még erő felett is teljesítenek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
by Dr. Szabó M.
Szeged, Lakás tulajdonos
Én és az Erasmus osztálytársaim nagyon hálásak vagyunk azért, amit nekünk tettél. Kívánja a legjobb 🙂
by Mélanie C., Marseille, Franciaország 2014
Erasmus student at University of Szeged, Bienvenue à Université de Paris
Korrekt, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk. Nagyon tetszett, hogy rugalmas hétvégi időpontos megbeszélésre is volt lehetőség.Rugalmas, tettrekész.
by H. Zsolt
Szeged, Lakás tulajdonos
Thank you very much! I think I'm lost without your help 🙂 They helped me till end of my tenancy contract. Thank you.
by Yukiko S., Kyoto, Japán 2011
Medical student at University of Szeged, SZTE-AOK

Facts about us:

0
Happy Clients
0
Ingatlan
0
Years of success
0
Succesful ProjectsPartnereink

Compare listings

Összehasonlítás
hu_HU