Ingatlan kereső
Azonosító
Város
Városzrész
Típus
Szobaszám
Méret -
Ár -

Visszahívás kérése
Név
Telefon
E-mail
Biztonsági kód

Partnereink

 

image

 

 

Szeged térkép

image

Hírlevél

*E-mail:


Ingatlan kiadása


Van Önnek szegedi ingatlana? Szüksége lenne egy megbízható és tapasztalt ügyintézőre, aki kezelné és kiadná ingatlanát? Amennyiben igen a válasz, úgy a legjobb helyen jár, mi pontosan ebben tudunk segíteni Önnek. Kiadná Szeged belvárosi lakását, de nem talál rá fizetőképes keresletet?


Szeretné kiadni lakását? Külföldi diákok várják jelentkezését irodánkban. Szegedi, berendezett lakást keresünk hosszabb távra, külföldi egyetemisták részére, albérletek kezelését vállaljunk. Szolgáltatásaink a külföldről érkező egyetemistáknak szól, akik albérletet keresnek az egyetem környékén. Igényeik jóval meghaladják a magyar albérlőkét, hiszen általában jobb körülmények közül érkeznek. Továbbá magától érthetően minél felszereltebb lakás keresnek, hiszen nem beszélik a magyar nyelvet, nincs helyismeretük és többnyire nem ismerik az társadalmi szokásokat. A cég tisztában van az adatvédelem jelentőségével. Ez a dokumentum röviden bemutatja, milyen típusú személyes információkat kapunk és gyűjtünk össze akkor, amikor Ön az Arian  szolgáltatásait használja, illetve néhányat azok közül a lépések közül, melyeket ezen információk biztonsága érdekében teszünk. Ezzel reményeink szerint elő tudjuk segíteni, hogy az Ön személyes információinak velünk való megosztásáról megfelelő tájékozódáson alapuló döntéseket hozhasson. Adott esetben felhasználhatunk személyes információkat az Ön által kért szolgáltatásokra ideértve, a személyre szabott tartalmat és a reklámokat megjelenítő szolgáltatásokat is. Összevont, személyazonosításra nem alkalmas információkat adott esetben megoszthatunk az Arian-on kívül álló harmadik felekkel is. Lehetősége van a személyes információk számunkra történő átadásának megtagadására, ennek következtében azonban bizonyos esetekben az ügyintézés hosszadalmasabb procedúrát vehet igénybe. Amennyiben az egyes Arian szolgáltatásokra vonatkozó tájékoztatásra van szüksége kérjük, tekintse meg az oldalon található linkek segítségével elérhető információkat. Az utóbbi két-három évben rengetegen vásároltak lakást azzal az elképzeléssel, hogy az Európai Uniós csatlakozás után az árak gyors növekedésnek indulnak. Következésképpen az ingatlankiadási-piac bizonyos szegmenseiben túlkínálat keletkezett, ami leginkább a nem túl magas színvonalú használt lakóingatlanok és az új építésű irodák piacán érezhető. Az ilyen jellegű kínálati piacon csak a megfelelő kapcsolatokkal és nagy piacismerettel lehet érvényesülni. Mi mindkettővel rendelkezünk.


Miért érdemes velünk a jó bérlőt keresni?


- A széles külföldi kapcsolatunk miatt. A külföldről származó kollegák és a 15 éves sikeres munka után a közvetlen kapcsolataink révén az itt oktató tanárok, valamint a magyar és külföldi diákság első körben minket keres meg bérleti igényeivel. Szeged egyetemi város lévén, igen sok diákot - mind magyar, mind pedig külföldi tanulókat- vonz, akik lakhatásuk megoldásában hozzánk fordulnak. 15 éves munkatapasztalat során rengeteg diákkal találkoztunk, széleskörű tapasztalatra tettünk szert. Kapcsolataink révén az egyetemi diákok, oktatók nagy részének keresünk albérletet minden szemeszterben. A magyar és külföldi kultúratalálkozása miatt, különös tekintettel igyekszünk zökkenőmentessé tenni a bérlők és bérbeadók közötti kapcsolatot. Felhívjuk a figyelmet az esetleges kérdéses pontokra, melyeket a szerződés keretein belül tisztázunk.


- Bérlőink többnyire minimum 1 évre keresnek bérleményt, de sok esetben hosszabb távra is kötnek szerződést. Vannak olyan diákok, hogy első évtől diplomázásig (6 év) egy lakásban laktak. Természetesen a minimum bérleti időt a tulajdonossal együttműködve határozzuk meg és eszerint keressük meg a leendő lakót.


- 24 órán át hívható INGYEN  tolmács telefonunk az ügyfeleink részére nyújt segítséget. A meglévő, illetve az egyre növekvő potenciális ügyfélkör biztosítja, hogy a kereslet a kínálattal találkozzon.


- Arian Ingatlaniroda teljes körű szolgáltatást nyújt az ingatlanok tulajdonosai és a bérlők számára az ingatlanok bérbeadásának folyamatában. Egyre több tulajdonos bízza szakemberekre ingatlanának kiadását. Irodánk széles körű 15 éves tapasztalata alapján naprakész tájékoztatást tud adni Önnek, a kiadó ingatlanok piacáról. Célunk, hogy ingatlana kiadását hatékonnyá, zökkenőmentessé és sikeressé tegyük. 


Hogy működik?


 • Díjmentesen felmérjük a kiadó ingatlanát, szakértő tanácsadónk személyesen tájékoztatja szolgáltatásainkról. 

 • Megtekintés után elkészítjük a lakás vagy ház fényképes anyagát. Az ingatlan hirdetése magyarul és angolul is felkerül weboldalunkra. 

 • 15 év sikeres tapasztalat alapján szegedi bérbeadási piacon mi ismerjük a legjobban a bérlők igényeit. Ha szükséges átalakítjuk lakását és már költözhet is az új lakó. Az átalakítás nem jár nagy költségekkel, néhány jó ötlet csodákat művelhet. Így sokkal jobb esélyei lehetnek, hogy a kívánt árért megfelelő lakót találjon.

 • Kollégáink személyesen mutatják be ingatlanát az érdeklődőknek. Külföldi kereső ügyfelek esetében angolul beszélő Kollégáink kísérik az ügyfeleket.

 • A potenciális bérlőket szűrjük, lehetőség szerint referenciát kérünk az előző bérbeadótól.

 • Egyedi bérleti igények esetén is állunk rendelkezésére és kialakítjuk a megfelelő konstrukciót.

 • A bérleti szerződést az irodánkban kötjük, igény szerint magyarul és angolul is elkészítjük, a kért feltételekkel.

 • Külföldi bérlő esetében a bevándorlási hivatal és a különböző szolgáltatók felé szükséges teendőkről tájékoztatjuk a feleket, a szükséges nyomtatványokat beszerezzük és aláíratjuk. Az ügyintézést koordináljuk.

 • Szeged egyetemi város lévén, igen sok diákot - mind magyar, mind pedig külföldi tanulókat - vonz, akik lakhatásuk megoldásában hozzánk fordulnak. Több éves együttműködésünk során rengeteg diákkal találkoztunk, széleskörű tapasztalatra tettünk szert. Kapcsolataink révén az egyetemi diákok, oktatók nagy részének keresünk albérletet minden szemeszterben.

 • A magyar és külföldi kultúratalálkozás miatt, szükség lenne a szakembereknek, hogy mind a két oldalnak tanácsokat adni. Mi különös tekintettel igyekszünk zökkenőmentessé tenni a bérlők és bérbeadók közötti kapcsolatot, felhívjuk a figyelmet az esetleges kérdéses pontokra, melyeket szerződés keretein belül tisztázunk.

 • Bérlőink többnyire minimum 1 évre keresnek bérleményt, de sok esetben hosszabb távra is kötnek szerződést. 15 éves tapasztalat után találkoztunk olyan diákokkal, akik első évtől diplomázásig (6 év) egy lakásban laktak. Természetesen a minimum bérleti időt a tulajdonossal együttműködve határozzuk meg és eszerint keressük meg a leendő lakót.

 • A fenti szolgáltatásokat egy havi bérleti díjnak megfelelő összegért vállaljuk. 

 • Ha igényt tart rá akkor tolmácsolunk Ön és a bérlő között (24 órán át hívható számon INGYEN-es  fordításban segítünk az ügyfeleiknek). 

 • Mindaddig támogatjuk, míg a bérlő el nem hagyja a lakást (Az esetlegesen felmerülő problémát megoldjunk)  

Ha igénybe szeretné venni albérlet közvetítő szolgáltatásunkat, illetve bővebb tájékoztatást kíván kérni, munkanapokon hívja a következő elérhetőségeket, vagy jöjjön el az Oskola utcai igényesen kialakított irodánkba!


Vagy intézze itt alábbi linkben, gyorsan, egyszerűen és kényelmesen online ügyfélszolgálatunkon.


Forduljon bizalommal, várjuk jelentkezését! 


 


 


 Tovább >>