Ingatlanvásárlás

Épületek Magyarországon tulajdonjog szerint:
 • Ingatlan magántulajdon (ház, lakás): Az ingatlan a tulajdonosé. A tulajdonos megvásárolja az ingatlan tulajdonjogát, és bérelheti, vásárolhatja, eladhatja és kezelheti az ingatlant, mint bárhol máshol a világon.

Állami ingatlan (Ház, lakás): Az ilyen ingatlanok csak magyar állampolgároknak szólnak. Az ingatlan az államé (gyakorlatilag a város kormányzati ingatlanjait kezelő szervezet, mint Szegeden az IKV). A tulajdonos megvásárolja az ingatlan használati jogát, és az ingatlant bérelheti, vásárolhatja, eladhatja és kezelheti (csak állam engedélyével). Az ilyen ingatlanok vásárlói a használati jog megvásárlásáért és havonta bérleti díjat fizetnek az államnak.

Épületek Magyarországon a fűtési módszer szerint:
 • Saját fűtési rendszer: Az ingatlan saját víz-, gáz-, elektromos órákkal rendelkezik, és fizet, amit használ.

 • Távfűtési rendszer. Az ingatlanban most volt villany- és vízórák, valamint egész évben (12 hónap) fix fűtési díj van.

Épületek Magyarországon Stílus szerint:
 • Panelpanel (Panellakás): A tömeges szerződéses lakások többnyire fix díjat a fűtés

 • Klasszikus stílusú lakások (Polgári lakások): Többnyire a 20. század elejéhez vagy még régebbiekhez tartoznak. Néhányat felújítottak (egyszer vagy néhányszor). Az ilyen jellegű épületek többnyire a városközpontban találhatók. Ezen ingatlanok jelentős jellemzője a magas belmagasságú (4 méter vagy több) szobák és a fapadló (parkettás).

 • Új stílusú épületek az Eu szabályok szerint, nagyon jó hőszigeteléssel, az új épületek modern karakterei.

Íme néhány olyan dolog, ami Magyarországnak mesés helyet él:
 • A pénz értéke

Magyarország valószínűleg több mint 60% -kal olcsóbb, mint az Egyesült Királyság és Írország. A lakásárak az Egyesült Királyság és Írország árainak töredékei. A Magyarországon rendelkezésre álló ingatlanok csak az Egyesült Királyságban és Írországban már nem állnak rendelkezésre. Európa többi részén hasonló tulajdonságok általában több mint 3 x magyar árat tartalmaznak

 • Nagyobb érdeklődés a banki megtakarításokhoz

Megtakarítás a magyar bankokban, csaknem kétszerese az Egyesült Királyságnak és Írországnak. Ingatlantulajdonosként magyar bankszámlára jogosult.

 • Éghajlat

Magyarországon körülbelül 8 fokkal melegebb van nyáron, mint az Egyesült Királyságban és Írországban, és körülbelül 501 TP1 tonnával kevesebb csapadék esik. Még mindig 8 fokkal hidegebb van, mint Spanyolországban. Tehát ha szeretnél egy kicsit többet látni a napsütésben, de a mediterrán meleget nyomasztónak találod, akkor Magyarország lehet az Ön számára.

 • szabad tulajdon

Minden általunk értékesített ingatlan az Ön nevén lévő abszolút jogcímen és egy meglévő, alapított ingatlanon van. Nincs kivásárlási terv és nincs bérleti jogviszony tömbökben. A föld és a tulajdon a tiéd, és annak szabad birtoka.

 • Egészség

Vészhelyzet Egészségügy ingyenes minden magyarországi uniós polgár számára. EHIC kártya beszerzése az utazás előtt

 • Légiforgalom

Hetente több mint 150 ilyen járat közlekedik. Amikor csak akarja, otthon láthatja családját.

 • Tulajdon értéke Értékelés

Az ingatlanárak Magyarországon drámaian alulértékeltek, mint Európa többi részén. Magyarországon 2000 és 2008 között nem volt olyan ingatlanpiaci fellendülés, mint Európa többi részén. Hasonló ingatlanok a szomszédos Horvátországban kb. 3-szor drágább és Ausztria a különbség még nagyobb.

 • Ingyenes utazás

Több mint 65 éves utazás vasúton és buszon ingyen Magyarországon és uniós polgárként.

Jelentkezési nyomtatvány beszerzése

A megkeresés típusa: Ingatlan vásárlása


Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9 órától 18 óráig

Szombat, Vasárnap, Ünnepnapokonys:          az ön rendelkezésre állunk, előzetes egyeztetés alapján

Arian ingatlaniroda székhely

6720 Szeged Kelemen László út 2

Tel/Fax: 0036 62 444 222

Mobil/What’sApp/Viber/Telegram:              0036 20 45 1111

E-Mail: hi@arian.hu

Hasonlítsa össze a listákat

Összehasonlítás
hu_HU