Lakberendezés

Lakásfelújítás, helyreállítás, javítás, karbantartás

Miért kellene felújítani és berendezni egy lakást?

A legtöbb régi lakás a városban nem működik. A rendszerük régi. Az apartmanok nem felelnek meg a modern szabványoknak. Ennek eredményeként a felújított és bútorozott lakás sokkal könnyebben kiadható lesz. Bérléskor magasabb árat biztosít. A jövőben a város legtöbb lakása modern és felújított lesz. Most kell befektetni, majd a jövőben élvezni a befektetés gyümölcsét.

Felújítás és berendezés a maximális bérleti díj érdekében.

Cégünk építész csapattal dolgozik. Felújítást, bútorozást a legmagasabb szakmai színvonalon végeznek.

Lakberendezés V belső dekoráció

Ezért úgy döntött, hogy néhány változtatást hajt végre otthon. Rájössz, hogy szükséged lesz egy kis segítségre. Elkezdi keresni a lehetséges szolgáltatásokat. Azt tapasztalja, hogy egyes szakemberek így írják le munkájukat belsőépítészet míg mások Belső dekorációt. Hirtelen új kérdésekkel szembesülsz. "Mi a különbség?" És ami még fontosabb: "Melyikre van szükségem?"

A belsőépítészetet és a belsőépítészetet gyakran összetévesztik ugyanannak a dolognak. De a feltételek nem teljesen azonosak. Sok hasonlóság van a két munka között. Valójában megoszlanak a vélemények arról, hogy pontosan hol kell meghúzni a határt. Néhánynál több különbség is van a szakmák között. Hol kicsi, hol nagy. Amikor eldönti, milyen segítségre van szüksége, amikor változtatásokat tervez otthonában. Segít megérteni a különbségeket a tervezők és a lakberendezők között. Iskolaik, munkáik, szolgáltatásaik és ügyfeleik.

Lakberendezés 

  • A belsőépítészet speciális iskolai végzettséget és formális képzést igényel. Az ezzel járó munka általában magában foglalja a színek és anyagok tanulmányozását, a számítógépes tervezés (CAD) képzését, a rajzot, a tértervezést, a bútortervezést, az építészetet és egyebeket. A diploma megszerzése után a tervezők gyakran egy bejegyzett lakberendezővel dolgoznak, mielőtt saját céget alapítanak.
  • A tervezők segíthetnek a belső terek tervezésében és felújításában – a kezdeti alaprajzok megrajzolásától az utolsó dísztárgy elhelyezéséig. A tervezők nem csak a megjelenést változtatják meg; egy helyiség funkcióját is megváltoztatják.
  • A belsőépítészek gyakran dolgoznak együtt építészekkel és kivitelezőkkel, hogy segítsenek elérni az ügyfelek által kívánt megjelenést, akár lakóotthont, irodát, szállodát vagy bármilyen más belső teret tervez.

Belső Dekoráció 

  • A lakberendezők nem szükség formális iskola, mert a művészetre összpontosítanak, és nem újítanak fel. A szerkezeti tervezés befejezése után megkezdődik a lakberendező munka. A tér felületi megjelenésére összpontosítanak. Sok lakberendező rendelkezik főiskolai végzettséggel kapcsolódó szakokon, de ez nem követelmény a szakmában.
  • A jó lakberendezők azzal kezdik a munkát, hogy belépnek egy helyiségbe, és vizuális formát alakítanak ki. Az új terek esetében segíthetnek az ügyfeleknek a stílus, a szín, a bútor és a kiegészítő kiválasztásában. Gyakran frissítenek egy meglévő teret is.
  • Nem dolgoznak együtt vállalkozókkal vagy építészekkel, mert a szerkezeti munkákat általában még azelőtt befejezik, hogy bekerülnének. Bútorkészítőkkel és más iparági szakemberekkel dolgoznak együtt. Általában közvetlenül háztulajdonosokkal vagy üzletvezetőkkel dolgoznak.
Tervezőt vagy dekoratőrt vegyek fel? 

Az Ön igényeitől függ, hogy kit érdemes felvennie. Ha szerkezeti változtatásokra van szükség (például fal eltávolítása, vízvezetékek vagy vezetékek áthelyezése, vagy új ablakok vagy ajtók felszerelése), általában a belsőépítész a jobb választás. A tervezők közvetlenül az építészekkel és építőkkel együttműködve segíthetnek a jelentős szerkezeti változtatások megtervezésében és azok megvalósításában. Másrészt, ha nincs szükség szerkezeti átalakításra, de esztétikai segítségre van szükséged – a stílus eldöntése; tapéta, festék és lakberendezés kiválasztása; ablakkezelések kiválasztása, világítás és kiegészítők kiválasztása – valószínűleg egy lakberendező fogja megtenni a trükköt. A tapasztalt lakberendezők tudják, mi működik együtt, és az ügyfelek igényeinek és vágyainak megfelelően alakíthatják át a helyiséget.

Végül azonban a megfelelő szakember kiválasztása nagyban függ az adott szakember képességeitől, nem pedig a munkakörtől. Nagyon sok formális iskolai végzettségű tervező tölti idejének nagy részét olyan munkával, amelyet leginkább dekorációnak nevezhetünk, mivel nem jár felújítással vagy szerkezeti munkával. És ugyanannyi professzionális lakberendező van, aki hosszú tapasztalata révén tökéletesen képes együttműködni a kivitelezőkkel és az építtetőkkel, mint egy tervező.

Szakember felvételekor kezdje azzal, hogy világosan megérti saját igényeit, és keressen olyan szakembert, aki bizonyítottan jó hírnévvel rendelkezik ezen igények kielégítésében, függetlenül a hivatalos beosztástól. Általában igaz, hogy a tervezők a tértervezésért és a szerkezeti kivitelezésért, míg a lakberendezők a végső esztétikai döntésekért. De ne féljen átlépni a határokat, ha jó tervezőként hírnevet szerzett lakberendezőt vagy dekorációs érzékkel rendelkező tervezőt fogad fel, feltéve, hogy készségei bizonyítottak.

Lakberendezés 

Ajánlatkérés

Arian Ingatlaniroda 

6720Szeged Kelemen László utca 2

Tel/Fax: 0036 62 444 222

Mobil/What’sApp/Viber/Telegram: 003620451111

E-Mail: hi@ arian.hu

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9 órától 18 óráig

Szombat, Vasárnap, Ünnepnapokonys:          az ön rendelkezésre állunk, előzetes egyeztetés alapján

Hasonlítsa össze a listákat

Összehasonlítás
hu_HU