Üdvözöljük az Arian Property honlapján

22 éves tapasztalatunk nem vesztegeti az idejét.

Cégünket 1998-ban alapítottuk 1998 és 22 éve foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával és kezelésével Szegeden, Dél-Magyarország központi városában. Valójában az ingatlanpiac első liberalizációja óta tevékenykedünk itt. Az utolsón túl 22 év, több mint 1000 központi kereskedelmi és raktározási tevékenységet engedtünk. Szegedi lakóingatlanok, valamint több száz iroda1998 szeptemberétől cégünk jó hírnévre tett szert a vevők és az eladók, a földesurak és a bérlők között, mivel az a célunk, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük, és folyamatosan szem előtt tartjuk a régió sajátos helyzetét és sajátosságait. Ezt a hírnevet folyamatos fejlesztésekkel kívánjuk fejleszteni. Szakértelem, gyors, megfelelő és megbízható munka a jelen és a jövő ügyfeleinek megelégedésére szolgál. Az értékesítés és bérbeadás mellett a boltok teljes átalakítása is szolgálataink közé tartozik, így az arianiai ingatlan kiemelkedő szerepet tölt be a szegedi ingatlanforgalomban. Tehát, ha vásárolni vagy bérelni egy lakás, garázs, iroda, ház, gazdaság vagy építési telek, mi a lehető leghamarabb megtaláljuk a keresletedet a lehető leghamarabb. Ha eladni akar vagy hagyja ki a tulajdonát. A legjobb szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek. Ha akarod újradekorálására az Ön tulajdonában jó áron és kiváló minőségű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Általában új lakóépületeket értékesítünk építés alatt, vagy kézi tulajdonban lévő kulcsot. A legjobb ingatlanokat kínáljuk Szegeden és Magyarországon a vásárlásra vagy bérbeadásra. Ingatlanügynöki tevékenységünk alapja a számítógépes adatbázis, amely naprakész információkkal szolgál a regisztrált ingatlanokról, amely lehetőséget nyújt ügyfeleinek arra, hogy a lehető legjobban fogadják igényeiket. Büszkék vagyunk arra a hasznos és támogató munkájukra, amellyel az ügyfelek a szerződések aláírása után is állunk. Az "Arian" név szinonimája az ingatlanügylet szakértőjének és megbízhatóságának. Ügyfeleink növekvő száma bizonyítja, hogy mottónk, "a mi termékünk az Ön nyeresége". Nem csak egy kifejezés, mindent megteszünk annak érdekében, hogy igaz legyen. Míg számos ingatlancég csak tanácsadást nyújt befektetési ingatlanvásárlással Magyarországon, egyike azon kevésnek, akik kizárólag ingatlanok kezelésére és bérbeadására specializálódnak azoknak a tulajdonosoknak, akiknek már vannak ingatlan érdekei. Szegeden a bérleti piac rendkívül versenyképes. Az elmúlt öt-tíz évben számos befektető vásárolt ingatlant, azzal a céllal, hogy hasznot húzzon az értékek konvergenciájából, miután Magyarország csatlakozott az EU-hoz. Ennek eredményeképpen a piac legtöbb területén jelentős mennyiségű kínálat áll rendelkezésre, különösen a másodlagos ingatlanok, az új építésű irodák és a rossz minőségű standard felújított lakások területén. Annak érdekében, hogy a tulajdonságok ebben a rendkívül versenyképes piaci kapcsolatokban és tapasztalatokban elengedhetetlenek legyenek. Mindkettőnk van.    

Miért válasszon minket? 

Ügyfeleink mondták rólunk

Sokat segített nekem, bár nem ismerjük egymást! Nem tudom kifejezni, milyen hálás vagyok most! Ön nagyon szép!
által Katerina I., Athén, Görögország 2005
Fogorvos hallgató a Szegedi Tudományegyetem, SZTE-FOK
Nemcsak egy címlistát nyomtak a kezembe, hanem a kért feltételeknek megfelelő lakásokról fényképes tájékoztatót kaptam. A kiválasztott címekre pedig személyesen kísértek el.
által K. Róbert
Szeged, Bérlő
Korrekt, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk. Nagyon tetszett, hogy rugalmas hétvégi időpontos megbeszélésre is volt lehetőség.Rugalmas, tettrekész.
által H. Zsolt
Szeged, Lakás tulajdonos
Amikor megérkeztem a városba, nagyon szép lakást kaptam a legjobb árral a központban. Még mindig ott élök és nagyon elégedett vagyok. Ez segített nekem jobban tanulni.
által Chiara F., Firenze, Olaszország 2008
Gyógyszerész hallgató a Szegedi Tudományegyetem, Szte-AOK
Az Iroda munkájával tökéletesen meg vagyok elégedve. Ez az iroda dolgozik, hajtja az üzletet, és elvégzi a munkát. - Máshol csak üldögélnek az asztalnál! Ajánlom mindenkinek!!
által Dr. H. Andrea
Szeged, Lakás tulajdonos
Amikor Szegedre jöttem, nem tudtam sehol. Segítettek lakást találni... Nagy segítség volt!
által Fidan D., İzmir, Törökország 2016
ERASMUS hallgató a Szegedi Tudományegyetem, SZTE-GTK, İzmir Közgazdaságtudományi Egyetemen
Segítő kéz a lányomnak, hogy lakást találjon,... Gondoskodjunk róla, mint családtagjukról. Még amikor beteg volt, segítettek neki.
által Dr. Nader Sh. Tehran, Iran 2020
Orvosi etika professzor a Teheráni Egyetemen, a Teheráni Egyetemen
Precíz, pontos, és nagyon gyors, és udvarias volt az eljárás. Nagyon tetszett, hogy rugalmas hétvégi időpontos megbeszélésre is van lehetőség
által F. Zoltán
Lakás tulajdonos, Szeged
Nagyon szépen köszönjük! Azt hiszem, elvesztem a segítséged nélkül 🙂 A bérleti szerződésem végéig segítettek. Köszönöm.
által Yukiko S., Kyoto, Japán 2011
Szegedi Tudományegyetem, SZTE-AOK orvostanhallgató

Tények rólunk:

Boldog ügyfelek
0
Ingatlan
0
éve siker
0
Sikeres projektek
0Partnereink

Hasonlítsa össze a listákat

Összehasonlítás
hu_HU